• Winkel Overzicht
  • Mcintosh Sonus faber
  • Bioscoop binnen licht

H600 is de nieuwe Hegel geïntegreerde reference versterker. Met zijn 303 watt in 8 ohm, een dempingsfactor van >4000 en een vermogen van 2 ohm kan deze krachtpatser van een versterker elke luidspreker met vertrouwen en gemak aansturen. De versterker is een dual mono ontwerp, waardoor hij de prestaties van twee mono versterkers in een enkele box zo dicht mogelijk benadert. Hij beschikt ook over een state-of-the-art voorversterker met de uiterst precieze volumedemper die je terugvindt in onze referentie P30A versterker. Alle elektronische circuits zijn intern ontworpen en we gebruiken alleen componenten van de beste kwaliteit. Dit geeft ons een ongekende controle over het versterkingsproces. Wanneer we dit combineren met onze SoundEngine2 correctietechnologie, houden we een audiosignaal over dat de originele opname zo dicht mogelijk benadert. Het resultaat is een immens breed en diep geluidsbeeld met een ongelooflijk dynamisch bereik en een enorme bass controle. Deze versterker onthult alle details en nuances in de muziek. Je hoeft alleen maar een paar echt goede luidsprekers naar keuze aan te sluiten.

De D/A-omzetter van de H600 is een bit-perfect ontwerp, dat pure audiokwaliteit biedt zonder resampling of upsampling. De DAC heeft een grote, speciale voeding die zorgt voor onbezoedelde en stabiele prestaties, en is afgeschermd door een dikke stalen plaat zodat er geen interferentie is van andere elektronica in de versterker. Het resultaat is een geavanceerde D/A converter met een ongelooflijke resolutie en vloeiendheid. Het chassis is gemaakt van aluminium voor betere audioprestaties. Het omvat een stevig onderchassis en een bovenplaat met in twee lagen gefreesde ventilatieopeningen voor extra stevigheid en luchtstroom. Grote aluminium voeten met een antikras ontwerp zorgen voor een uitstekende stabiliteit en minder trillingen, terwijl RCA-connectoren van hoge kwaliteit en een geoptimaliseerde plaatsing van de analoge en digitale connectoren zorgen voor minder ruis en een betere kanaalscheiding. De grote bedieningsknoppen zijn voorzien van aanraakbediening, waardoor deze versterker moeiteloos en intuïtief te bedienen is. Ze voelen ook erg prettig aan, waardoor elke aanpassing een genot is.

Bij Hegel geloven we dat geweldige audio niet ten koste mag gaan van gebruiksgemak. Daarom beschikt de H600 over een uitgebreide lijst met streamingopties. Hij ondersteunt UPnP streaming, Spotify Connect (in afwachting), Airplay, Tidal Connect en Roon Ready (in afwachting). Dit is echter nog maar het begin. Deze zeer geavanceerde streaming engine zorgt ervoor dat de versterker altijd up-to-date is met de nieuwste opties om je muziek te streamen. De H600 is ook zeer aanpasbaar, zodat hij in elke omgeving past. Alle digitale ingangen behalve USB hebben signal sense. Dit betekent dat elk apparaat dat op deze ingangen is aangesloten de versterker kan wekken en op de juiste ingang kan instellen. Daarnaast kan het volume beperkt worden zodat het past bij je voorkeur voor maximaal volume. Met onze afstandsbedieningsfunctie kun je de versterker zo programmeren dat hij wordt aangestuurd door gewone tv-afstandsbedieningen, zodat je niet langer twee afstandsbedieningen hoeft te gebruiken en het voor alle leden van het huishouden gemakkelijker wordt om geweldig tv-geluid te krijgen. De meeste ingangen kunnen ook worden ingesteld als een vaste Home Theater-ingang op hoog niveau, waardoor het eenvoudig wordt om de H600 te combineren met surround-ontvangers of multi-room apparaten. Net als bij streaming zullen er in de toekomst meer functies beschikbaar komen. Deze firmware-updates zijn natuurlijk altijd gratis en de versterker installeert ze automatisch wanneer ze worden gelanceerd, zodat je H600 altijd up-to-date is.

De versterker heeft een groot aantal analoge en digitale aansluitingen voor verschillende audiobronnen. Er zijn twee paar True Balanced XLR-ingangen en twee paar RCA-ingangen. Op digitaal gebied is er een LAN netwerkpoort, een USB 32/384 ingang (met ondersteuning voor DSD256/DoP), drie optische ingangen, een coaxiale ingang en een BNC true 75-ohm ingang. Voor analoge uitgangen zijn er een paar RCA-uitgangen met vast niveau en een paar RCA-uitgangen met variabel niveau. Daarnaast is er een BNC true 75-ohm digitale uitgang met vast niveau. De H600 is een extreem capabele en geweldig klinkende versterker. Hij is zeer veelzijdig en levert high-end geluid en gebruiksgemak, allemaal in een hoogwaardige en minimalistische behuizing die past bij elke interieurstijl. De H600 is een hub voor je digitale muziek, een thuis voor al je aangesloten bronnen, met een geluid geschikt voor herenhuizen. H600 is een krachtpatser.

Technical Specifications:

Power output: 2 x 303W in 8 ohms, Dual Mono
Minimum load: 2 ohms
Analog inputs: 2 x Balanced (XLR), 2 x Unbalanced (RCA)
Digital outputs: 1 x Coaxial (BNC) S/PDIF - 24/192
Digital inputs: 1 x Coaxial (BNC) S/PDIF - 24/192, DSD64 (DoP), MQA 8x, 1 x Coaxial (RCA) S/PDIF - 24/192, DSD64 (DoP), MQA 8x, 3 x Optical S/PDIF - 24/96, MQA 8x, 1 x USB -32/384, DSD256 (DoP), MQA 8x, 1 x Network - 24/192, DSD64, MQA 8x
Line level outputs: 1 x Unbalanced fixed (RCA), 1 x Unbalanced variable (RCA)
Streaming: AirPlay, Roon Ready (pending), Tidal Connect, UPnP
Streaming formats: MP3, WAV, FLAC, ALAC, AIFF, DSF, DFF, AAC, PCM, MQA, Ogg
Frequency response: 5Hz-100kHz
Signal-to-noise ratio: More than 100dB
Crosstalk: Less than -100dB
Distortion: Less than 0.005% @ 50W 8 Ohms 1kHz
Intermodulation: Less than 0.01% (19kHz + 20kHz)
Damping factor: More than 4000 (main power output stage)
Dimensions/weight: 17,1cm x 43cm x 44,5cm (HxWxD), 22kg
Dimensions/weight US: 6,74" x 16,93" x 17,52" (HxWxD), 48,51 lbs

Nieuw! Cambridge Audio CXN100 streamer

02 februari 2024
Met trots presenteert Cambridge Audio de opvolger van de legendarische CXN-V2: de CXN-100. Wat maakt de CXN-100 zo speciaal? Denk aan de nieuwste 32bit ESS Sabre 9028Q2M DAC, de vierde generatie…

HiVisit de Radiobeurs Louter door Hifi.nl

23 januari 2024
HIVISIT RADIOBEURS LOUTER: ALLES DRAAIT OM MUZIEK Geschreven door: MAX DELISSEN Deze HiVisit voert me naar het pittoreske centrum van Dordrecht, waar sinds 1935 Radiobeurs Louter is gevestigd aan de…

Primare SPA25

28 september 2023
De Primare SPA25 staat nu in onze home cinema ter demonstratie! Hieronder een uitgebreide test van Hifi.nl over de Primare SPA25 surround versterker Na een periode van acht jaar komt het Zweedse…

Sonus Faber Stradivari G2

26 september 2023
Stradivari volgende generatie Maak kennis met de volgende generatie van Stradivari: het iconische Sonus faber ontwerp ontmoet ongeëvenaarde geluidskwaliteit, voor een luisterervaring als geen ander.…

Contact en openingstijden

De Radiobeurs Louter
Voorstraat 366-370
3311CX  Dordrecht

Peter Louter is bereikbaar op +31653180409 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bart Louter is bereikbaar op +31625216900 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met zaterdag.

Natuurlijk bent u van harte welkom in de winkel!

De winkel is geopend op:
donderdag van 10:00 - 21:00 uur
vrijdag van 10:00 - 17:30 uur
zaterdag van 10:00 - 17:00 uur.

Op maandag, dinsdag en woensdag zij wij veelal op pad voor projecten en installatie bij onze klanten. De winkel is dan gesloten.

Heeft u een mooie opdracht voor ons en is het voor u écht niet mogelijk om binnen de openingstijden langs te komen, vraag dan telefonisch naar de mogelijkheden om buiten de reguliere openingstijden af te spreken.

Bedrijfsgegevens

De Radiobeurs Louter
Voorstraat 366-370
3311 CX Dordrecht

+31 6 531 804 09
peter@deradiobeurs.nl

KvK 65614429

Nieuws & Events